Krups aparat za espreso XP3458

Krups aparat za espreso XP3458 10
25.470,00 RSD
28.300,00 RSD
Popust za gotovinu (na crvenu cenu):  10.00%
:
 • CALVI LATTE XP345810
  Za savršeni espresso sa kremastom penom
  Calvi Latte sa dodatkom za cappuccino donosi bogatu i kremastu penu pravo u vašu šoljicu svaki put, za ukusne i kvalitetne cappuccino napitke i latte kafu. Napredna Thermoblock tehnologija u kombinaciji sa veoma efikasnom parnom cevčicom poseduje i rezervoar kapaciteta od 1 L za savršene napitke u kojima možete uživati u udobnosti svog doma.
 •  The Thermoblock Compact patentirani sistemZahvaljujući KRUPS Thermoblock Compact sistemu, temperatura rapidno raste, tako da možete uživati u vrućoj kafi još od prve šoljice. Kraći put protoka vode sprečava smanjenje temperature.
 •  Kremasti cappuccino i latte svaki putZahvaljujući SuperCappuccino cevčici za paru možete pripremiti kremasti cappuccino sa savršenom penom, ali i mnoge druge napitke izuzetnog ukusa.
 •  Napredna tehnologija za izuzetan cappuccinoNapredna kompaktna Thermoblock tehnologija u kombinaciji sa pumpom od 15 bara za vrhunski espreso u vašem domu.
 •  Brzo zagrevanje uz Thermoblock tehnologijuAparat poseduje patentirani Thermoblock sistem koji omogućava brzo i efikasno zagrevanje za svega 40 sekundi.
 •  Elektronska kontrola temperatureSavršeni espresso i cappuccino počinju sa savršenom temperaturom. Elektronska regulacija temperature održava konačni rezultat na idealnoj temperaturi od prve do poslednje šoljice.
 •  Manuelno podešavanje za kafu kakvu želiteManelna podešavanja omogućavaju visok stepen kontrole za pripremanje napitaka od kafe prilagođene savršenstvu i isporučene direktno u vašu šoljicu.
 •  Demontažni rezervoar 1 LRezervoar za vodu za punjenje vode bez napora i sa savršenom količinom za svaku priliku.
 • Start / stop taster
  Da
  Kapacitet posude za vodu (L)
  1 L
  Odvojiva posuda za vodu
  Da
  Mlaznica za paru
  Da
  Automatsko isključivanje
  Nakon 5 minuta
  Funkcija za paru
  Da
  Odvojiva posuda za kapanje
  Da
  Broj šoljica pripremljenih istovremeno
  2
  Thermoblock Compact sistem
  Da
  Elektronska regulacija temperature
  Da

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk