GIGASET bežični telefon A280 Black

Gigaset bežični telefon A280 Black

Štampanje
Prodajna cena4.650,00 RSD
Popust
Cena / kg:
GIGASET bežični telefon A280 Black
Troškovi isporuke:
24h.gif
Opis
 • Gigaset bežični telefon A280 Black
 • Tip Bežični telefon
  Karakteristike
  Rezolucija ekrana: 70 x 8
  Pozadinsko osvetljenje ekrana: Da
  Pozadinsko osvetljenje tastature: Da
  Napajanje: Slušalica : 2 x NiMH AAA
  Dimenzije: komplet, VxŠxD : 159 x 48 x 30 mm
  Bazna stanica, VxŠxD : 89 x 80 x 61 mm
  Punjač, VxŠxD : 38 x 69 x 75 mm
  Masa: Slušalica (sa baterijom) : 114 g
  Bazna stanica : 230 g
  Punjač : 34 g
  Funkcije
  - Novi A280 dolazi sa velikim ekranom žute boje koji nudi sve informacije koje su vam potrebne na prvi pogled. Matrični ekran pruža optimalnu čitljivost i takođe je osvetljen. Dakle, imate sve na vidiku – bilo kada. Videćete: Provera telefonskog imenika ili liste poziva nikada nije bila tako jednostavna.
  - Da biste bili sigurni da ne gubite vreme, Gigaset A280 je dizajniran da učini proces poziva što je brže moguće. Može se koristiti čim ga vratite kući – samo priključite i koristite. Sa osetljivim tačkama pritiska rukovanje je takođe veoma udobno. To čini mnogo lakšim za čitanje i navigaciju. Čak i ako ste zauzeti, ali ipak morate da se javite na telefon – jednostavno pritisnite taster za hendsfri da biste uživali u fleksibilnosti razgovora bez upotrebe ruku. U toj funkciji možete bukvalno uživati satima, jer dugo vreme razgovora od 18 sati omogućava razgovore koji traju koliko god želite. Ne brinite o trajanju baterije Gigaset A280 – ima dugo vreme pripravnosti do 200 sati.
  - Sakupite sve svoje brojeve telefona na jednom mestu: Jednostavno koristite telefonski imenik Gigaset A280 bežičnog telefona sa do 80 unosa da biste ostali u kontaktu sa svojim najbližima. A da bi stvari bile još lakše, lista poziva beleži telefonske brojeve 25 poslednjih dolaznih ili propuštenih poziva i 10 poslednjih odlaznih poziva. To je savršeno za uzvratni poziv - ili ponovno preuzimanje prekinutog telefonskog poziva.
  - Analogni telefon Gigaset A280 je savršeno pouzdan uređaj za sve osnovne informacije. Njegova funkcija za identifikaciju pozivaoca vam odmah govori ko zove kada telefon zazvoni. Gigaset A280 takođe pokazuje datum i trajanje poziva i ima praktičnu funkciju alarma.
  - Kao i svi Gigaset bežični telefoni, Gigaset A280 je opremljen ekološki prihvatljivom ECO DECT tehnologijom. To znači da su telefoni bez zračenja u režimu mirovanja, čak i ako imate nekoliko slušalica, sve dok bazna stanica i sve registrovane slušalice takođe podržavaju ECO DECT. Tokom telefonskog poziva, snaga odašiljanja se automatski prilagođava udaljenosti između bazne stanice i slušalice. Što je kraća udaljenost do bazne stanice, to je niže zračenje. Za maksimalni DECT opseg, ECO DECT režim se može deaktivirati u bilo kom trenutku.
  Boja Crna
 • Deklaracija:
  Proizvođač Gigaset
  Model A280 Black
  Vrsta robe Bežični telefoni
  Uvoznik Acr mobile
  Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača