DJI MAVIC Air Onyx Black

DJI MAVIC Air Onyx Black
98.990,00 RSD
:
  • Snimite sve svoje avanture u zapanjujućem detalju sa Mavic Air Fly More Combo od DJI-a. Ovaj preklopni džepni prenosivi dron je dizajniran sa putnicima i ljubiteljima eksterijera. Poseduje 3-osnu gimbal stabilizovanu kameru s CMOS senzorom od 1.2 / 3 "koji slika12MP fotografije i može snimati 4K video na 30fps-a koji može preneti brzinom do 100Mb / s ili čuvati na svojoj 8GB Internoj memoriji.
  • Što se tiče performansi, Mavic Air nudi više načina letenja, može dostići maksimalnu brzinu do 43 km / h, i nudi maksimalno vreme letenja do 21 minute. Za bezbednost i sigurnost, Mavic Air koristi napredni sistem za kontrolu leta koji se primjenjuje na nekoliko sofisticiranih tehnologija, uključujući Visual Inertial Odometri (VIO) i Advanced Pilot Assistance Sistems (APAS), da se lociraju u 3D prostoru, otkriju predmete i izbegavaju sudare .
  • Mavic Air radi u tandemu sa DJI-ovom GO 4 mobilnom aplikacijom za pristup postavkama, prikupljanjem telemetrije, pregledom niske latencije video feed-u, kao i sa naprednijim funkcijama, kao što je pristup QuickShots-u, ActiveTrack-u i još mnogo toga. Pored tradicionalnih kontrola džojstika, možete da letite Mavic sa jednostavnim komandama zasnovanim na dodiru ili koristeći određene gestove ruke.

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk