Panasonic BT zvučnik SC-UA30E-K

Panasonic BT zvučnik SC-UA30E-K

Štampanje
Osnovna cena sa PDV-om25.222,22 RSD
Prodajna cena22.700,00 RSD
Popust-2.101,85 RSD
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_KOMAD:
Panasonic bluetooth zvučnik SC-UA30E-K
Troškovi isporuke:
24h.gif
Opis
 • Panasonic zvučnik SC-UA30E-K
  Bežični Bluetooth zvučnik
  Snaga: 300 W
  Radio FM: RDS/30 stanica
  Music Streaming /Android: da
  Upravljanje: Aplikacijom i ručno
  Umrežavanje: Bluetooth
  Verzija Bluetooth-a V2.1 + EDR, klasa 2, SBC
  Aplikacija: Panasonic MAX Juke
  Povezivanje:
  - Bluetooth
  - USB
  - AUX
  - mikrofonski 6,3 mm x 2
  AIRQUAKE BASS
  Karaoke i DJ funkcija
  DBASS, DBASS Beat
  Obogaćivanje zvuka
  Ekvilajzer: ručni, tri opsega, preseti za različite muzičke žanrove
  Tajmer: spavanje/sat/reprodukcija
  Daljinski upravljač
  Napajanje: 220-240 V, 50/60 Hz
  Dimenzije: 265 x 606 x 272 mm
  Težina: 8 kg
  Boja: crna

SC-UA30 Bežični zvučnik SC-UA30

Neverojatno čist, dinamičan zvuk koji ne biste očekivali iz tako kompaktne jedinice. SC-UA30 ostvaruje sjajan zvuk za svaku priliku. Ponesite ga u sobu, na verandu ili u garažu. Uživajte u okupljanju s prijateljima i prodicom i zabavite se uz muziku.

ŽIVOT SA MUZIKOM, IZNOVA OSMIŠLJEN
URBAN AUDIO sa svojim modernim dojmom i zvukom koji obara s nogu u potpunosti je redizajniran fantastičnim značajkama s ciljem da se postigne savršenstvo. Vreme je da osetite bujicu emocija sa svakom notom. Doživljaj glazbe uzdignite na sasvim novu razinu, za sebe i svoje najdraže. Jedan i jedinstven elegantni glazbeni doživljaj – neka uz URBAN AUDIO vaš život odzvanja sasvim novom rezonancom.

MUZIKA je u VAZDUHU
Sveobuhvatan zvuk koji ispunjava sobu i Bluetooth Audio Link Uz neverojatno široko zvučno polje i snažan bas, UA30 daje vam 180° zvuka koji ispunjava sobu bez obzira gde se nalazili. Uz to, Bluetooth omogućuje uživanje u impresivno dinamičnom zvuku prilikom gledanja muzičkih spotova, sporta ili drugog programa na Panasonic TV-u. Možete podesiti jačinu zvuka s daljinskim upravljačem za televizor.

Protresite kuću
AIRQUAKE BASS Snažan bas kakav je potreban za sjajne zabave dodatno je pojačan jedinstvenim sustavom Bass Reflex System. Jedinstvenom tehnologijom ulaza zvuk se širi, a da pritom ne gubi rezonantnost generisanu u stražnjem delu zvučnika. Tako se dodatno pojačava bas kako bi nastao moćan doživljaj.

Budite u pokretu
Praktičan dizajn u jednom kućištu Opremljen ručkama s obje strane, kompaktni dizajn u jednom kućištu omogućuje lako prenošenje tako da možete slušati omiljenu muziku bilo gde, čak i napolju ili u garaži. Kada osetite potrebu, zgrabite UA30 i zaputite se na zabavu s porodicom i prijateljima!

Razvedrite život
Plavo osvetljena linija Središnja plavo osvijetljena LED linija daje prostoriji fora atmosferu i omogućuje poseban doživljaj.

Zabava nikad ne prestaje
Aplikacija Panasonic MAX Juke* Uz aplikaciju Panasonic MAX Juke jednostavno je reprodukovati muziku na uređaju UA30 putem vašeg pametnog telefona ili onoga vaših prijatelja. Funkcije uključuju odabir pesama i reprodukciju popisa pesama. Kontrolirajte jačinu tona i ekvalizator putem pametnog telefona i uživajte u muzici uz novi osećaj slobode. Možete reprodukovati pesme putem USB memorije putem Jukebox Requesta. * Aplikacija Panasonic MAX Juke App zahtijeva pametni telefon s bežičnom tehnologijom Bluetooth® (Android™2.3 ili noviji). 

Pevajte iz duše
Full Karaoke UA30 omogućuje vam uživanje u karaokama kod kuće ne samo s jednim već s dva priključka za mikrofon tako da možete uključiti dva mikrofona i pevati duete s prijateljima. Razne funkcije kao što su Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control i Mic EQ olakšavaju pevanje. A funkcija Echo stvara sjajne efekte za pevanje karaoka. * Tempo Control može se koristiti uz USB. • Funkcija Karaoke može se koristiti uz sve izvore zvuka.