Panasonic epilator ES-EL7C-V503
Panasonic epilator ES-EL7C-V503

Panasonic epilator ES-EL7C-V503

Štampanje
Prodajna cena11.399,00 RSD
Popust
Cena / kg:
Epilator 5 u 1, za vlažnu i suvu epilaciju, 60 pinceta, okretna glava 90 °, dvostruki široki diskovi, tri brzine sa LED indikacijom, bežični rad, LED pozadinsko osvetljenje, 3 zamenljive glave, 3 nastavka, putna torbica
Troškovi isporuke:
24h.gif
Opis
 • Panasonic epilator ES-EL7C-V503
 • Dvostruki diskovi sa 60 pinceta za efikasnu epilaciju. Fleksibilna glava sa obrtanjem za 90° prianja uz sve obrise tela. Komplet od 8 delova.
  Dvostruki diskovi za efikasnu epilaciju pomoću 60 pinceta
  Dvostruki diskovi osiguravaju hvatanje preostalih dlačica, jer drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Pored toga, 60 pinceta vam omogućava da jednim potezom uhvatite više dlačica.

  30% šira glava*
  U poređenju sa standardnim modelima, glava širine 32,4 mm pokriva oblast koja je 30% šira i uklanja više dlačica jednim potezom, čime se epilacija ubrzava.
  *U poređenju sa standardnom serijom ED.

  Hvata dlačice koje su previše kratke za depilaciju
  Dva vrha pincete koji hvataju dlačice savršeno su poravnati, tako da hvataju i iz korena uklanjaju čak i dlačice od samo 0,5 mm koje tretmani voskom ne bi uklonili.

  Glava koja se okreće za 90° uklapa se u svaku neravninu
  Fleksibilna glava koja se okreće za 90° lako klizi po koži i pažljivo prati kožu čak i u oblastima do kojih se teško dopire.

  Tri postavke brzine
  Pritisnite taster da biste odabrali brzinu između nežnog/normalnog/jakog režima, u zavisnosti od dela tela ili debljine dlake.

  Bežična upotreba
  Kompletno punjenje nakon 1 sata pruža do 30 minuta bežičnog rada.

  Vlažno i suvo
  Uređaj može da se koristi sa penom u kupatilu. Vodootporan je, tako da možete da stavite ceo uređaj pod tekuću vodu da biste oprali dlačice, pa će aparat uvek biti čist.Vlažna/suva epilacija za negu tokom kupanja

  Nega stopala za satenski glatke tabane
  Jednostavno koristite glavu sa valjkom na otvrdnuloj koži i rotirajuća turpija vršiće nežan i blag piling suvih i tvrdih peta, kao i mrtve kože na tabanima, kako bi koža postala glatka.

  LED svetlo
  LED lampica osvetljava oblasti koje se teško vide, na primer ispod pazuha i na donjem delu noge. To vam omogućava da pronađete i uklonite svaku dlačicu.

  Dimenzije (mm)
  163 x 67 x 47
  Težina (kg)
  170 g
  Vek trajanja baterije
  30 min
  Vreme punjenja
  60 min
  Perivo
  Metoda uklanjanja dlačica
  Pincete
  Broj pinceta
  60

 • Deklaracija:
  Uvoznik: KimTec doo
 • Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača