Opis

Pretvorite vaše dobre vibracije u životne navike uz elegantnu i laganu vivofit fitness narukvicu. Vívofit je jedina fitness narukvica koja automatski pozdravlja korisnika personalizovanim dnevnim ciljem, prateći njegov napredak i podsećajući ga kad je trenutak da se pokrene.

Uz jedinstveni zaobljeni ekran koji je uvek aktivan, vívofit također prikazuje broj koraka, odbrojavanje do ciljnog broja, kalorije, udaljenost i trenutno vreme. Vodootporna do 50 m, i kompatibilna sa ANT+™ senzorima broja otkucaja srca za fitness aktivnosti, Vivofit fitness narukvica ima izmenjivu bateriju koja traje više do godinu dana.

Vívofit pamti vaše trenutne nivoe aktivnosti, a zatim dodeljuje dostižan dnevni cilj. Postizanjem zadatog cilja, vívofit određuje novi za sledeći dan. Istraživanja pokazuju da duži periodi neaktivnosti, kao što je sedenje za stolom, smanjuju sagorevanje masti. To se možete promeniti, uzimajući česte, a kratke pauze za šetnju tekom dana. I dok je lako izgubiti pojam o vremenu i zaboraviti biti u pokretu, vivofit sve beleži. Crveni rastući indikator pojavljuje se na ekranu nakon jednog sata od početka neaktivnosti i raste ukoliko sedite predugo. Šetnjom od par minuta indikator se resetuje i izlazite iz crvenog područja.

Vívofit fitness narukvica prati vaš napredak 24/7 , a postavljajući je u režim rada za spavanje, kad odlazite na počinak, omogućujete joj da prati kvalitet vašeg sna. Pritiskom na dugme možete bežično sinhronizovati vívofit sa besplatnom online fitness zajednicom sa trenutno više od četiri milijarde kilometara učitanih korisničkih podataka - Garmin Connect ™. Na Garmin Connectu možete videti potpunu sliku vašeg napretka kroz lako čitljive izveštaje i grafičke prikaze uključujući vaše ukupno vreme sna kao i periode kretanja i mirnog spavanja. Također na Garmin Connectu se možete takmičiti sa drugim vivofit korisnicima ili pokrenuti vaša takmičenja sa prijateljima kako biste osvojili zamišljeno priznanje i bili za to pohvaljeni. Pristup ovoj besplatnoj online zajednici moguće je putem računara ili vašeg kompatibilnog mobilnog uređaja uz Garmin Connect™ Mobile aplikaciju.

Koristeći vivofit sa senzorom broja otkucaja srca beležite otkucaje srca i podatke o zonama kako biste dobili preciznije podatke o sagorijevanju kalorija za svaku aktivnost, kao što su trčanje ili vežbanje na kardio spravi.

Vívofit je dostupan u crnoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i sivoj boji, a obe veličine narukvica i S i L nalaze se u paketu.

- Dimenzije uređaja 21 mm širok, debljine 10,5 mm
- Veličina zgloba (obim)
-- Mala: 120 – 175 mm
-- Velika: 152 – 210 mm
- Veličina ekrana, Š x V : 25,5 mm x 10 mm
- Težina : 25,5 grama
- Baterija : 2 x CR1632 izmjenjiva dugmasta baterija
- Trajanje baterije : Preko godinu dana
- Vodootporan : Do 50 m
- Čuvanje podataka : Čuva preko mesec dana celodnevnih aktivnosti između dve sinhronizacije
- Kompatibilnost sa senzorom za frekv. srca : Da
- Bežična sinhronizacija : Da (Bluetooth® Smart** tehnologija ili USB ANT stick™)
- Praćenje sna : Da
- Boje : Crna, Siva, Tirkizna, Ljubičasta, Plava
- Podaci na uređaju/prikazi : Dnevno brojanje koraka, Odbrojavanje do cilja, Udaljenost, Kalorije, Vreme, HRM senzor*
- Senzor : 3-osni akcelerometar

* Senzor broja otkucaja srca uključen je samo u komplet modelima (bundle). Oba modela kompatibilna su sa HRM senzorom.
** Kompatibilan sa telefonima koji podržavaju Bluetooth® Smart tehnologiju; proverite sa vašim operaterom mobilnih usluga da li vaš telefon podržava tu tehnologiju.

Komplet sadrži:

• Vívofit sa malom i velikom narukvicom
• Opcioni HRM senzor u zavisnosti od modela.
• USB ANT™ Stick
• Kratko uputstvo za korišćenje