Garmin Dezl LGV 700 MT-D Europe

Štampanje
Prodajna cena61.990,00 RSD
Popust
Cena / kg:
Garmin Dezl LGV 700 MT-D Europe Kamionska navigacija
Troškovi isporuke:
48h.gif
Opis

Veličina kućišta 17,7 x 10,6 x 1,9 cm
Vrsta baterije Punjiva litijum-jonska baterija
Memorijske kartice microSD™ kartica (ne isporučuje se)
Veličina ekrana, Š x V 15,2 x 8,9 cm, dijagonala 17,7 cm (6,95")
Rezolucija ekrana, Š x V 1024 x 600 piksela
Vrsta ekrana 7-inčni IPS izrazito širokog prikaza, TFT u boji, sa on-cell kapacitivnim ekranom
Težina 240 g
Trajanje baterije Do 2 sata
Ugrađena memorija 16 GB
Karte i memorija
Doživotno ažuriranje karti Da
Navigacione funkcije
Bluetooth® bežična tehnologija Da
Smartphone Link Da

KAMIONSKA NAVIGACIJA ZA DUGA PUTOVANJA
dēzl™ LGV700 je lako čitljiv 7-inčni navigacioni uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućava nesmetan pogled na put i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione1.

 

Ne propustite ni najmanju sitnicu. Veliki 7-inčni ekran osetljiv na dodir može se montirati za vodoravni ili uspravni prikaz.

 

Pronađite najbolju rutu za svoj kamion uz izradu prilagođenih ruta za kamione1 i korisna upozorenja za pojave poput nadolazećih strmih nagiba.

 

Vreme je za odmor? Podaci usluge Truck Parking Europe prikazuju se duž vaše rute.

 

Želite da se istuširate? Napunite kamion gorivom? Pronađite izbor usluga za kamione i prikolice.

 

Pronađite lokalne zone utovara ili skladišta uz vodeću funkciju navođenja od utovara do istovara u industriji.

 

Recite mu nešto. Uživajte u praktičnom glasovnom pomoćniku i hands-free pozivima2.

Širok prikaz slike

IZUZETNO VELIKI EKRAN
Opremljen svetlim 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir sa oštrim prikazom, ovaj dēzl navigacioni uređaj za kamione dizajniran je za jednostavno gledanje u kabini i intuitivan rad. Uživajte u opciji prikaza navigacionog ekrana u vodoravnom ili uspravnom načinu rada.

 

IZRADA PRILAGOĐENIH RUTA ZA KAMIONE
Jednostavno unesite informacije o profilu kamiona (mogu se uneti podaci o visini, težini, dužini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu koja najbolje odgovara vašem kamionu i teretu1.

 

TRUCK PARKING EUROPE
Trebate da parkirate kamion? Podaci usluge Truck Parking Europe pomažu vam da pronađete parkiralište za kamion duž rute. Filtrirajte prema željenim sadržajima kao što su Wi-Fi®, tuševi, visine sigurnosti i još mnogo toga. Dok ste povezani sa mobilnom aplikacijom Garmin Drive™, proverite dostupnost parkirnih mesta kako biste smanjili rizik od vožnje do punog parkirališta.

 

POPULARNE RUTE ZA KAMIONE
Vozite nepoznatom teritorijom? Pogledajte popularne rute za kamione koje upotrebljavaju drugi vozači kako biste poboljšali svoju saznanje o okolini.

 

UPOZORENJA ZA VOZAČA
Upozorenja za vozača podstiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svest o okolini upozoravanjem na oštre krivine, promene ograničenja brzine, železničke prelaze itd.

 

NAVOĐENJE OD UTOVARA DO ISTOVARA
Kada se približavate odredištu, naša vodeća funkcija navođenja od utovara do istovara u industriji prikazuje potencijalne zone utovara ili skladišta kako bi vam pomogla odreditište kuda trebate da idete.

 

ODABERITE PRAVO ODMARALIŠTE
Pronađite željena odmarališta za kamione uz prethodno učitan direktorijum usluga za kamione i prikolice koji vam omogućava filtriranje po robnoj marki ili sadržaju.

 

DIGITALNI PRIJEM
Isporučeni DAB kabl za saobraćajne informacije spreman je za upotrebu i pruža pravovremena i precizna ažuriranja saobraćajnih uslova. To znači da možete izraditi rutu koja izbegava nesreće, građevinske radove i druge prepreke.

 

JEDNOSTAVNO PLANIRANJE ODMORA
Dobijajte pravovremena obaveštenja uz koje svako zaustavljanje možete iskoristiti na najbolji način.


Dobrodošli u pametniju vožnju

GLASOVNI ASISTENT
Trebaju vam uputstva? Samo izgovorite reč. Vaš dēzl glasovni pomoćnik odgovara na vaše izgovorene naredbe, tako da vaše ruke mogu ostati na volanu, a oči usresredjene na put.

 

BEŽIČNA AŽURIRANJA
Ugrađena Wi-Fi® veza omogućava vam jednostavno ažuriranje mapa i softvera bez upotrebe kompjutera. Saveti na ekranu pokazuju kada su dostupna nova ažuriranja.

 

SAOBRAĆAJ, VREME I CENE GORIVA
Uparite dēzl LGV700 sa svojim telefonom i preuzmite aplikaciju Garmin Drive da biste pristupili aktuelnim3 informacijama o saobraćaju, vremenskim uslovima i cenama goriva u stvarnom vremenu. Omogućen vam je i pristup photoLive sigurnosnim kamerama (ako su dostupne).

 

HANDS-FREE POZIVI
Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija omogućava vam da sinhronizujete kompatibilan pametni telefon sa dēzl navigacionim uređajem za obavljanje poziva dok vozite2.

 

PAMETNA OBAVEŠTENJA
Kada uparite uređaj sa aplikacijom Garmin Drive, možete videti tekstualne poruke i druga obaveštenja3 sa telefona prikazane na ekranu navigacionog uređaja.

Sigurnost shvatite ozbiljno

TRIPADVISOR
Pogledajte TripAdvisor® ocene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta.

 

PRONAĐITE MESTA PREMA NAZIVU
Uz prethodno učitane podatke usluge Foursquare® možete jednostavno pronaći milione novih i popularnih mesta.

 

POKRIVENOST KARTE
Vozite bezbrižno uz uključene nadogradnje karata i prethodno učitane karte ulica za Europu.

 

TRENUTNO RAČUNANJE RUTA
Brže pronađite najbolju rutu i ranije krenite na put kada uparite dēzl LGV700 sa telefonom putem mobilne aplikacije Garmin Drive™2.

 

DODAJTE POMOĆNU KAMERU
Vidite šta se nalazi iza vašeg kamiona kada vozite unazad uparivanjem dēzl uređaja za satelitsku navigaciju i BC™ 30 bežične pomoćne kamere (prodaje se odvojeno) ili kompatibilne kamere drugog proizvođača4.

 

VAŠ “SVEDOK”
Kamera Garmin Dash Cam™ služi kao vaš pouzdan svedok i automatski snima i čuva video zapis tokom vašeg dugog putovanja. Prodaje se odvojeno.

1 Nije dostupno u svim područjima. Unos karakteristika profila za vaš kamion ne garantuje da će se karakteristike kamiona uzimati u obzir u svim predlozima ruta. Uvek poštujte sve saobraćajne znakove i uslove na putevima.

2 Potreban je pametni telefon sa omogućenom Bluetooth vezom (prodaje se odvojeno).

3 Da biste upotrebili ovu funkciju, morate preuzeti aplikaciju Garmin Drive na kompatibilan pametni telefon koji podržava Bluetooth i GPS.

4 Dostupno je samo sa uređajima dēzl LGV800 i LGV1000 i potreban je magnetski nosač sa dodatnim priključkom video ulaza (prodaje se odvojeno).

© HERE. Sva prava zadržana. © 2020 TripAdvisor LLC. Sva prava zadržana. Foursquare® je registrovani trgovački znak kompanije Foursquare Labs, Inc. TruckDown® je registrovani zaštitni znak komapnije TruckDown Info International Inc. Reči i logotipi Bluetooth registrovani su trgovački znaci u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te reči od strane kompanije Garmin u skladu je sa dodeljenom licencom. Wi-Fi® je registrirani trgovački znak kompanije Wi-Fi Alliance.