Garmin Drive 51 LMT S EU

AKCIJA DO ISTEKA ZALIHA !!! Garmin Drive 51 LMT S EU
24.500,00 RSD
:
:
 • GPS navigacioni uređaj sa funkcijama upozorenja za vozača
  Jednostavan GPS navigacioni uređaj sa svetlim 5.0-inčnim ekranom sa dvostrukom orijentacijom
 • Sadrži učitane lifetime karte Srbije i Evrope (doživotno besplatno ažuriranje)
 • Pruža usluge u stvarnom vremenu poput saobraćajnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu 
 • Upozorenja za vozača na opasne krivine, promene brzine, kamere za merenje brzine4, pružne prelaze, prelaze za životinje i još mnogo toga
 • TripAdvisor® ocene za tačke interesa (TI) tokom putovanja poput hotela, restorana i turističkih atrakcija
 • Bez obzira na to gde putujete, vaše putovanje će biti ugodnije zahvaljujući uređaju Garmin Drive. Ovaj GPS navigacioni uređaj sadrži korisna upozorenja za vozača koja povećavaju svesnost o situaciji, usluge uživo koje vam donose najnovije informacije kao i unešene podatke sa usluge TripAdvisor kako biste po putu pronašli sve što vam je potrebno. Budućnost se nalazi na vašem Garmin uređaju. Gledajte ispred sebe i vozite.
 • Usluge u stvarnom vremenu za vaš Drive uređaj
  Pobedite zastoje u saobraćaju pomoću alternativnih ruta koje štede vreme ili ih u potpunosti izbegnite. Zatim zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu provedite manje vremena kružeći u potrazi za parkingom. Kako biste dobili upozorenja o saobraćaju, relevantna uputstva za ponovnu izradu rute i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja vaš Garmin Drive uređaj povezuje sa vašim kompatibilnim pametnim telefonom. Smanjite stres parkiranja pregledom cena i trenutnog stanja dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Aplikacija Smartphone Link takođe omogućuje LiveTrack2 koji vozačima omogućuje deljenje lokacije kako bi njihovi prijatelji mogli pratiti gde se nalaze bez obzira obavljaju li poslove po gradu ili odlaze na dugo putovanje.
 • Upozorenja za vozača: upoznajte se sa okolinom
  Kako bi podstakao sigurniju vožnju i povećao svesnost o situaciji, Garmin Drive uređaj daje upozorenja za vozača na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje. Uz to, navigacioni uređaj vas upozorava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom kao i na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obaveštenja o kamerama za prolazak kroz crveno svetlo ili sigurnosnim kamerama koje se nalaze u blizini4 pa čak i primajte upozorenja na umor5 koja predlažu moguća mesta za odmor nakon višesatne vožnje.
 • Putovanja su upravo postala još bolja zahvaljujući usluzi TripAdvisor
  Ako niste upoznati sa nekim područjem, lepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Garmin Drive navigacioni uređaj. Pogledajte ocene za tačke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke sa najvećeg svetskog web-mesta za putovanja direktno u vaš automobil pomažemo vam pronaći mesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše celo putovanje učiniti delom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mesta na kojima možete stati na putu.
 • Odaberite gde tačno trebate ići
  Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili aerodormi, tako što unutar veće lokacije pronalazi tačno određeno mesto. Vodiće vas čak i kroz parkinge kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu.
 • Vidite i iskusite više zahvaljujući usluzi Foursquare®
  Zahvaljujući usluzi Foursquare, vaš Garmin Drive navigacioni uređaj sadrži milione dodatnih popularnih mesta poput restorana, zabavnih sadržaja, prodavnica i ostalih tačaka interesa. Sledeći put kada se odlučite na vožnju, možda ćete pronaći svoje novo omiljeno mesto.
 • Radi sa Garmin pomoćnom kamerom
 • Za potpuno navigaciono rešenje, Garmin Drive uređaj uparuje se sa BC™ 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na ekranu Garmin Drive uređaja prilikom vožnje unazad lako ćete videti vozila, pešake i druge prepreke.
 • Univerzalno upravljanje uređajem
  Upotrebite Garmin Express kako bi vaš Garmin Drive navigacioni uređaj bio ažuriran. Garmin Express olakšava nadogradnju karata i softvera. Kvalitet kartografskih podataka itekako može uticati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci kompanije HERE izuzetno su kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam potrebne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije. Time se smanjuju frustracije tokom vožnje jer se izbegavaju zastoji saobraćaja i smanjuje vreme provedeno u automobilu.
 • Fizičke specifikacije i performanse
  Dimenzije 14.0 x 8.4 x 2.0 cm
  Veličina ekrana, Š x V 11,1 x 6,3 cm; dijagonala 12,7 cm (5,0")
  Rezolucija ekrana, Š x V 480 x 272 piksela
  Vrsta ekrana WQVGA TFT ekran u boji sa belim pozadinskim osvetljenjem
  Težina 170.8 g
  Baterija punjiva litij-ionska baterija
  Trajanje baterije do 1 sata
  GPS prijemnik visoke osetljivosti Da
  Karte i memorija
  Doživotno ažuriranje karti Da
  Broj mogućih omiljenih lokacija 1000
  Detaljne karte u paketu Da
  Ugrađena memorija interni solid state
  Mogućnost dodavanja memorije microSD™ kartica (ne isporučuje se).
  Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese Da
  Navigacione funkcije
  Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku) Da
  TMC obaveštenja u saobraćaju( izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika) Da
  Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova) Da
  Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.) Da
  Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi) Da
  Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati) Da
  Trip planner (planer putovanja) Da
  Foursquare Da
  Dodatno:
  Planer puta: da
  Zapisnik puta: da
  Navođenje pomoću orijentira Garmin Real Directions™: da
  Foursquare tačke interesa: da
 • Pakovanje:
 • Garmin Drive™ 51 LMT-S
  Prethodno učitane karte Evrope
  lifetime kartama1 i prometnim informacijama u stvarnom vremenu2
  Vakuumski nosač za vozilo
  Kabl za napajanje u vozilu
  USB kabl
  Uputstvo za brzo pokretanje

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk