Midea klima uređaj AG-12NXD1-I WiFi

Midea klima uređaj AG-12NXD1-I
55.990,00 RSD
:
 • Midea klima uređaj AG-12NXD1-I WiFi
 • Wi-Fi kontrola
  Wi-Fi kontrola omogućava lako upravljanje klima uređajem putem pametnih uređaja - pametnog telefona ili tableta. Klima uređajem se može upravljati daljinski sa bilo kog mesta u svetu.

  Automatsko ponovno pokretanje
  U slučaju da klima uređaj neočekivano prestane da radi zbog nestanka struje, automatski će se ponovo pokrenuti čim se obnovi napajanje i početi da radi u režimu podešenom pre isključivanja napajanja.

  Turbo režim
  Kada je Turbo režim aktiviran, ventilator unutrašnje jedinice počinje da radi maksimalnom brzinom kako bi se što brže osigurala željena temperatura. Režim traje najviše 20 minuta, nakon čega se automatski vraća u unapred podešeni režim pre aktiviranja turbo režima.

  Tihi režim
  Ventilator unutrašnje jedinice radi na vrlo malim brzinama, smanjujući buku i pružajući mir i tišinu.

  Noćni režim
  Kada se tokom hlađenja aktivira noćni režim, klima uređaj prva dva sata automatski podiže sobnu temperaturu za 1 ° C, nakon čega ostaje fiksna. Kada se tokom grejanja aktivira noćni režim, klima uređaj prva dva sata automatski snižava sobnu temperaturu za 1 ° C, nakon čega ostaje fiksna.

  3D protok vazduha
  Otvori unutrašnje jedinice klima uređaja se automatski pomeraju u svim pravcima, obezbeđujući ravnomernu distribuciju klimatizovanog vazduha u svim uglovima sobe.

  Horizontalni zamah
  Horizontalne žaluzine lebde pod uglom od 120 °, dok se kod konvencionalnih klima uređaja to dešava samo pod 90 °. Ovi fleksibilniji otvori pružaju šire i ravnomernije hlađenje.

  Vertikalni zamah
  Vertikalne žaluzine lebde pod uglom od 110 °, dok se kod konvencionalnih klima uređaja ovo dešava samo na 80 °. To rezultira širim i ravnomernijim hlađenjem.

  Prati me
  Daljinski upravljač ima ugrađeni temperaturni senzor koji automatski reguliše radnu temperaturu u zavisnosti od izmerene temperature u području u kome se nalazi.

  Menjač
  Mogućnost podešavanja radne snage kompresora na 50%, 75% ili 100%, što omogućava direktno regulisanje potrošnje energije. Menjač brzine dostupan je samo u režimu hlađenja.

  1V u stanju pripravnosti
  Klima uređaj automatski prelazi u režim uštede energije kada je isključen (u režimu mirovanja). Ovo smanjuje potrošnju energije sa 5V na 1V, pružajući vam do 80% uštede energije.


  LED displej
  Unutrašnja jedinica ima veliki LED displej koji daje informacije o radu sistema klimatizacije.

  ECO režim
  Ovaj ekonomični režim integriše novu inovativnu EKO tehnologiju uštede energije. Kada se aktivira dugme „ECO“, klima uređaj smanjuje potrošnju energije za 60% u roku od 8 sati neprekidnog rada.

  Grejanje na 8 ° C
  U režimu grejanja od 8 ° C održava se ova konstantna temperatura, čime se štiti dom od prekomernog hlađenja zimi ili smrzavanja cevi i sobnih biljaka. Režim je posebno pogodan u dugom odsustvu stanara kuće.

  Filter visoke gustine
  U poređenju sa običnim filterima za prašinu velike gustine, filter visoke gustine hvata najfinije čestice prašine u vazduhu i pruža do 80% čistiji i zdraviji vazduh.

  Bio filter (HEPA)
  Bio filter se sastoji od posebnog biološkog enzima i eko filtra. Eko filter hvata vrlo male čestice prašine u vazduhu i neutrališe bakterije, gljivice i mikrobe. Biološki enzim ubija bakterije razbijajući njihov ćelijski zid, čime eliminiše problem ponovne kontaminacije.

  Filter hladnog katalizatora
  Filtar hladnog katalizatora eliminiše formaldehid i druga isparljiva organska jedinjenja (VOC), kao i štetne gasove i mirise.

  Jonizujući filter
  Jonizujući filter ubija bakterije i značajno smanjuje njihov broj uništavajući ćelijski zid.

  Super jonizator
  Super jonizator oslobađa mnoge pozitivne i negativne jone za uklanjanje mirisa, prašine, duvanskog dima i polena. Ovo osigurava čist i zdrav vazduh za stanare u klimatizovanoj sobi.

  Sterilizacija na 56 ° C
  Za razliku od uobičajenog načina samočišćenja, u načinu sterilizacije od 56 ° C, izmenjivač toplote se zagreva na 56 ° C tokom 30 minuta, čime se ubija do 99,9% bakterija nakon samo dva ciklusa upotrebe.

  Tajmer od 24 sata
  Mogućnost podešavanja 24-časovnog tajmera za uključivanje i isključivanje klima uređaja u roku od 24 sata.

  Kapacitet hladjenja: 12000 BTU
  Kapacitet grejanja: 12000 BTU
  Energetski razred: А++/A+
  Tip gasa: R32
  Funkcije:
  Hladjenje SEER: 7.00;
  Grejanje SCOP: 4.20;
  Potrosnja hladjenje / grejanje W 1096 (120 - 1650) / 1027 (110 - 1480)
  Protok vazduha (unutrašnja jedinica) m3 / h 530/400/350
  Zvučni pritisak (unutrašnja jedinica) dB (A) 37/32/22
  Zvučna snaga (unutrašnja jedinica) dB (A) 56
  Protok vazduha (spoljna jedinica) m3 / h 1850
  Zvučni pritisak (spoljna jedinica) dB (A) 55
  Zvučna snaga (spoljna jedinica) dB (A) 62
  Dimenzije Š x D x V
  Unutrašnja jedinica mm 835 x 208 x 295
  težina kg 8.7
  Spoljna jedinica mm 720 k 270 k 495
  Težina kg 23.7
  Cevovodi za rashladno sredstvo (tečnost / gas) mm 6,35 / 9,52
  Radna temperatura Hlađenje ° C -15 ~ 50
  Grejanje -15 ~ 24
  Rashladno sredstvo R32

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk