Candy mašina za sušenje veša ROE H9A2TCERX-S

Štampanje
Prodajna cena58.990,00 RSD
Popust
Cena / kg:
Candy mašina za sušenje veša ROE H9A2TCERX-S
Troškovi isporuke:
48h.gif
Opis
 • Candy mašina za sušenje veša ROE H9A2TCERX-S
 • RapidÓ
  Candy RapidÓ mašine za sušenje donose pametna rešenja: inovacija na tržištu - čak 7 brzih i efikasnih programa sušenja ispod 90 minuta.
 • Vaša vuna je u dobrim rukama
  Vaša mašina za sušenje će znati kako da tretira vunene stvari, zahvaljujući kontroli temperature i posebnom ritmu okretanja bubnja. To znači da ne treba da se plašite da ćete oštetiti Vašu najosetljiviju garderobu: jednostavno podesite program za Vunu, odobren od Woolmark-a, a mašina će minimizirati efekte trenja i nežno sušiti stvari na nižoj temperaturi.
 • Odloženi start
  Izaberite najbolji trenutak za sušenje vašeg veša. Nove Candy mašine za sušenje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja tačno onda kada Vi to želite, sa mogućnošću odlaganja početka sušenja do 23 sata. Sa ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas sačekao sveže osušen veš kada se vratite kući.
 • Pametno korisničko iskustvo
  Uređaji s WIFI povezivanjem nude mogućnost upravljanja na daljinu putem simply-Fi aplikacije uz pristup mnoštvu korisnih sadržaja poput dodatnih funkcija, saveta i trikova za održavanje i tehničke podrške.
 • Memory
  Sačuvajte vaša omiljena podešavanja. Kada pronađete savršeno podešavanje za svaki ciklus, možete ih sačuvati za buduća korišćenja. Sa Memory funkciojom umesto biranja programa i opcija svaki put, možete sve učiniti na dodir jednog dugmeta.
 • Kompletan set brzih programa
  Candy mašine za sušenje veša nude inovaciju na tržištu - čak 7 brzih programa u trajanju od 30 do 90 minuta, za sve potrebe korisnika. Raznolikost upotrebe, brzina i pouzdanost - pametno rešenje uz najbolju vrednost za novac.
 • Nenadmašna ergonomija
  Candy RAPIDÓ modeli opremljeni su višim i većim vratima bubnja - svakodnevna borba s vašim vešom stvar je prošlosti. Nov dizajn olakšava ubacivanje i vađenje veša- izuzetno brzo i lako.
 • Više od 20 dodatnih programa
  Uz Candy simply Fi aplikaciju budite u kontaktu s vašom mašinom za sušenje veša. Uz DOWNLOAD CYCLES funkciju, preuzmite i pokrenite više od 20 dodatnih programa sušenja.
 • Super easy iron (Lako peglanje)
  Duplo manje gužvanja, duplo manje peglanja. Vaša nova mašina za sušenje smanjuje količinu prevoja zahvaljujući specijalnom ritmu okretanja bubnja u oba smera i sistemu protiv gužvanja, pre i posle ciklusa. Smart senzor za kontrolu vlage takođe garantuje perfektan nivo vlažnosti za olakšano peglanje veša.
 • Toplotna pumpa
  Koliko ste puta poželeli istovremeno koristiti dva kućnauređaja, ali se bojite da vaš osigurač to neće izdržati? Candy je osmislio rešenje: sistem sušenja baziran na toplotnoj pumpi za značajnu uštedu energije - samo 0.7 kW/H, oko trećine potrošnje standardne kondenzacijske sušilice. Tajna je u sistemu zatvorenog kruga koji sprečava nepotrebno rasipanje topline radom na nižim temperaturama. Rezultat je mogućnost istovremene upotrebe sušilice i mašine za pranje veša ili drugih kućnih uređaja - ušteda ne samo energije, već i vremena.
 • Easy case
  Kod kupovine mašine za sušenje, korisnicima su najvažnija ušteda energije i velik kapacitet, ali kod kuće ostale funkcije postaju važnije. Kako bi rešio svakodnevnu brigu, Candy je osmislio inovativnu EasyCase kondenzacijsku posudu! EasyCase jedinstveno je rešenje za sakupljanje kondenzata koji nastaje tokom ciklusa sušenja, smešteno u vratima. Ergonomska ručka i uravnotežen oblik EasyCase posude čine uklanjanje kondenzada jednostavnijim nego ikad! Ušteda vode je zagarantovana: uz EasyCase, kondenzat je lakši za kasnije korišćenje jer se neće slučajno izliti iz posude.
 • KG Detector
  Uštedite do 70% vremena i novca. Nemojte se plašiti da stavite malu količinu veša na sušenje - Candy ima savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70% energije i vremena. Specijalni senzori težine i vlažnosti mere količinu veša i automatski zaustavljaju sušenje kada Veš dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji je moguće osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja veša.
 • Karakteristike
 • Vrsta mašine: Toplotna pumpa
  Samostojeća
  Kapacitet pamuka (kg): 9
  Povezanost: Wi-Fi + Bluetooth
  IoT App hOn
  Materijal bubnja: Inox
  Zapremina bubnja (l): 125
  Položaj kondenzacione posude: In door tank
  Kontrolna ploča: 5D
  Napon (V): 220-240
  Podesive nogice
  Woolmark sertifika
  Odloženi start: Da do 24h
  Indikator završetka ciklusa
  Boja: Grafit
  Boja / Materijal vrata: Hromirana
  Vrata: Trasparent with Easycase
  Klasa energetske efikasnosti: A++
  Nivo buke (dB(A) re 1 pW): 66
  Klasa efikasnosti kondenzacije (od G min do a A max): B
  Visina sa gornjom pločom: 85cm
  Širina uređaja: 59,6cm
  Dubina uređaja: 58,5cm
  Bruto težina: 43kg
  Neto težina: 41,2kg
 • Garancija 2 + 3 godine uz registraciju na candy.rs
  Deklaracija
  Proizvođač: Candy
  Tip i model: Candy mašina za sušenje veša ROE H9A2TCERX-S
  Vrsta robe: Mašine za sušenje veša
  Zemlja porekla: Kina
  Uvoznik: Candy Hoover doo