Robu isporučujemo isključivo na teritoriji Srbije.

Isporuka se vrši našim vozilima i kurirskim službama sa kojima imamo ugovore.

Isporuka u Beogradu i okolini se vrši našim vozilom unošenjem u stan ili u kuću uz prethodni dogovor

Ukoliko se roba isporučuje našim vozilom, isporučioci nisu u obavezi da montiraju uređaje i nisu u obavezi da odnose pakovanje (stiropore i sl.) Moguć je dogovor sa našim isporučiocima na licu mesta oko ovih dodatnih usluga, isključivo uz njihov pristanak i na obostrano zadovoljstvo.

Kurirska služba donosi proizvode do vrata objekta (zgrade ili kuće).

Moguće je lično preuzimanje robe uz prethodni dogovor u našem maloprodajnom objektu (N. Beograd).

Isporuka se plaća po cenovniku kurirske službe AKS, osim ako na stranici sa detaljnim opisom proizvoda nije naznačeno da se isporuka ne plaća. 

Šporete na čvrsta goriva , kamine, TA peći i ostale izuzetno teške proizvode donosimo do ulaznih vrata kuće ili zgrade i ne isporučujemo ih kurirskim službama. Za ove proizvode važe posebni uslovi isporuke koji se dogovaraju sa svakim kupcem posebno.

Zadržavamo pravo da ne isporučujemo robu na određene adrese bez obrazloženja.

 Pod isporukom za Beograd podrazumevamo centralne gradske opštine (ne odnosi se na Lazarevac, Mladenovac i druge gradske opštine udaljene više od 10 Km od centa grada)

Važno:
Prilikom isporuke proizvoda, ukoliko je pakovanje oštećeno, molimo Vas da pažljivo prekontrolišete isporučeni paket  i utvrdite da li je sve u redu sa pošiljkom.