Robu isporučujemo isključivo na teritoriji Srbije.

Isporuka se vrši pouzdanim kurirskim službama direktno od distributera.

Isporuka u Srbiji se vrši kurirskim službama do zgrade ili kuće.

Moguće je lično preuzimanje robe uz prethodni dogovor u našem maloprodajnom objektu u TC Piramida, N .Beograd (moguće je preuzimanje lakših proizvoda manjih dimenzija)

Cena isporuke je navedena za svaki proizvod na stranici sa detaljnim opisom, osim ako na stranici sa detaljnim opisom proizvoda nije naznačeno da se isporuka ne plaća.  Besplatna isporuka za avansne uplate podrazumeva slanje predračuna kupcu, nakon provere dostupnosti i isporuku direktno od distributera.

Bela tehnika se isporučuje u roku 2 - 4 radna dana, a IT oprema i manji proizvodi u roku 1 - 3 radna dana. Moguće je i lično preuzimanje u magacinu, u roku od 1h, istog dana po uplati.

Šporete na čvrsta goriva , kamine, TA peći i ostale izuzetno teške proizvode ne isporučujemo kurirskim službama. Moguće je lično preuzimanje Alfa Plam šporeta u magacinima Beograd i Čačak bez troškova isporuke. Pre preuzimanja robe u magacinu Beograd obavezna je uplata po predračunu ili u prodavnici. U Čačku je moguće i plaćanje gotovinom na licu mesta.

 

Važno:
Prilikom isporuke proizvoda, molimo Vas da pažljivo prekontrolišete isporučeni paket  i utvrdite da li je sve u redu sa proizvodom. Eventualne reklamacije na fizičku oštećenost možete uložiti najkasnije 24h od prijema pošiljke