Načini plaćanja

PLAĆANJE JE MOGUĆE SLEDEĆIM NAČINIMA :

- Pouzećem (prilikom preuzimanja proizvoda)

- Preko ž.računa : DS Market  160-397291-42 Intesa banka i 265-1070310000491-84 Raiffeisen banka (važi zelena cena za gotovinsko plaćanje)

- Platne kartice DINA, VISA, Mastercard, Maestro, American Express na terminalima u našem maloprodajnom objektu. (za plaćanje kreditnim karticama ne važi popust za gotovinu ili je popust manji nego za gotovinu.)

Novo ! Kreditnom karticom do 12 rata bez kamate (za svu robu po ceni istoj kao i za debitne kartice) Detaljnije 

Za TV, GPS navigacije, belu tehniku :6 rata čekovima bez kamate !!! (važi crvena cena, ako nije istaknuta crvena cena roba se ne prodaje na rate )

- Intesa kreditnim karticama od 2 do 12 rata bez kamate za televizore, GPS navigacije, belu tehniku (važi crvena cena, ako nije istaknuta crvena cena roba se ne prodaje na rate )

- Gorenje bela tehnika Intesa kreditnim karticama do 12 rata ili čekovima do 10 rata bez kamate (važi crvena cena, ako nema crvene cene roba se ne prodaje na rate)

- Za uplate iz inostranstva zatražite instrukciju za plaćanje na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

- Za neke proizvode moguće je i odloženo plaćanje čekovima od 2 - 8 rata sa kamatom od 2 % mesečno. Čekovima se plaća u našim maloprodajnim objektima ili pouzećem ako je isporuka našim vozilima.

- Krediti od 3 - 40 rata: Banca Intesa i ostale poslovne banke ( kupac dobija predračun sa kojim ide u matičnu banku )

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk