5 godina bez brige za LG UltraHD i OLED televizore do 15.05.2019.

1600x800 srb

U okviru naše promocije " 5 Godina Bez Brige", imate mogućnost kupovine 2018 LG ULTRA HD LED i OLED TV modele po specijalnim uslovima.

Promocija se odnosi na sve modele 2018 LG ULTRA HD LED TV*  i to one koje je isporučio LG Electronics Magyar Kft.,a koji su kupljeni u periodu od 15.03.2019 – 15.05.2019. kod naših partnera u Srbiji i Crnoj Gori koji učestvuju u promociji.

Osnovna  garancija koja važi od datuma kupovine biće produžena promocijom "5 godina Bez Brige" na 5 godina. Tokom ovog perioda predviđena je besplatna popravka i zamena delova u slučaju kvara. Molimo Vas sačuvajte račun i Sabraznost koje ste dobili posle kupovine i preuzmite sertifikat "5 godina Bez Brige" sa linka koji se nalazi ispod.

*Modeli koji učestvuju u promociji:

 

Detalji promocije:

Kako bi ste imali pravo na uslugu "5 Godina Bez Brige" neophodno je zajedno pokazati dokaz o kupovini (račun, fakturu) i registrovati se na sledećem linku: http://www.lg5.eu/rs

 

 

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk