Novo ! Prestigio ION najtanji desktop računar na svetu !

presstigioionjpg

 

 

 

 

 

 

 

Prestigio predstavlja
najtanji ION desktop PC na svetu


GORINCHEM, Holandija - Prestigio predstavlja najtanji ION desktop na svetu!  Debljina ION Super Slim 230 je samo 20mm, a njegovo malo kuciste ima kapacictet od jednog litra. Ne samo da je ovaj nettop kompaktan, vec je i moderno, pristupacno i "zeleno" kompjutersko resenje.

Nettop racunari su deo nove generacije jednostavnih, pristupacnih i ekoloskih desktop racnara. Dizajnirani su za izvrsenje osnovnih kompjuterskih zadataka kao sto je internet pretraga, procesuiranje dokumenata, audio & video reprodukciju, pregled fotografija i osnovno editovanje, kao i za pristup aplikacijama poput IP telefonije i instant poruka.

Ipak, sa Intel procesorom, grafickim i video mogucnostima ovaj  ION Super Slim 230 je 10x brzi od drugih tipova nettop racunara koji transformise tradicionalni Atom-based PC dizajn u vrhunsko PC iskustvo. Integrise GeForce 9400M sa Atom 230 procesorom, i optimiziran je za digitalni media smestaj i reprodukciju  Blue-Ray sadrzaja u full HDD (pri rezoluciji od 1080 piksela). Obezbedice vam zadivljujuce graficke performanse zahvaljujuci snazi  NVIDIA karte, koja unapredjuje vase omiljene mainstream igrice kao sto su Battlefield Heroes, The Sims 3, World of Warcraft, Call of Duty 4, i mnoge druge.

Bas kao i vecina drugih nettop racunara iz Prestigio prodajnog programa,  ION Super Slim 230 je dizajniran za poslovanje malih i srednjih preduzeca kao i za kucnu upotrebu onih koji tragaju za ekoloskim i troskovno efikasnim resenjem za osnovne kompjuterske potrebe

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk