Ekskluzivno ! PRESTIGIO 150 i 450 po prvi put u Srbiji !

(NEMA NA LAGERU I NE POSTOJI MOGUĆNOST NARUČIVANJA)

Image

Sa zadovoljstvom najavljujemo da kao prvi prodavac u Srbiji na lageru imamo nove modele GPS Navigacija Prestigio 150 i Prestigio 450. Ovi uređaji su opremljeni najnovijim softverom I GO8 sa 3d prikazom objekata i terena. Obezbeđeni su update mapa i podrška korisnicima.

 

GPS navigator GeoVision 150 krije mnogo više nego što očekujete. Upoznajte potpuno novi univerzum mogućnosti za istraživanje. Bez sumnje najimpresivnija karakteristika ovog uređaja je 3D mod vizuelizacije gde možete videti 3D zgrade i poznate pejzaže. To je potpuno novo iskustvo koje ne dolazi sa svakim uređajem  na tržištu. Kako biste svoje putovanje učinili što prijatnijim i efikasnijim, postoji bezbroj tačaka interesovanja (POI) koje daju vredne informacije o hotelima, restoranima, bezninskim stanicama  na vašem putu koji će pružiti slobodu tokom "last minute" i spontanih putovanja.

GPS Navigator Geovision 450 .4.3 " komforan displej sa visokom rezolucijom.1 gb memorije proširivo sd karticama do 8gb. Novo 3d iskustvo po prvi put.MP3 , foto i video reprodukcija.

 

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk