MyKi Touch sat za decu

MyKi Touch sat za decu
11.990,00 RSD
 • MYKI TOUCH
 • MyKi Touch je GPS/GSM sat najnovije generacije koji roditeljima omogućava stalnu komunikaciju sa svojim detetom - putem poziva, govornih i tekstualnih poruka, kao i praćenje tačne lokacije deteta.

  Kako se koristi MyKi Touch sat?
  Za komunikaciju i praćenje deteta, potrebno je da preuzeti MyKi Watch aplikaciju sa Google Play ili App Store.Za korišćenje MyKi Watch aplikacije i praćenje deteta na telefonu ili tabletu roditelja neophodan je WiFi ili mobilni internet.Roditelji mogu da prate aktivnosti svog deteta putem MyKi Watch aplikacije na mobilnom telefonu, gde god da se oni ili detenalaze.

  Lokacija
  MyKi Touch koristi do 24 satelita kako bi sa savršenom preciznošću odredio lokaciju vašeg deteta.
  Ukoliko se Vaše dete nalazi u zatvorenom prostoru MyKi Touch ima integrisani Wi-Fi modul putem kojeg se ostvaruje vezasa Wi-Fi mrežama za još veću preciznost utvrđivanja lokacije Vašed deteta. Putem Myki Watch aplikacije možete u svakom trenutku videti gde se nalazi Vaše dete i kuda se kretalo do 30 dana unazad.

  Pozivi i poruke
  MyKi Touch sat ima mogućnost pozivanja do 18 predefinisanih brojeva, koje unose roditelji putem mobilne aplikacije. Sa MyKi Touch satom dete je zaštićeno od poziva nepoznatih brojeva. Roditelji u svakom trenutku mogu detetu da pošalju govornu ili tekstualnu poruku, dok dete direktno putem sata može da pošalje govornu poruku. Poruke se šalju putem interneta I ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatora.

  Sigurne zone
  Myki Touch sat omogućava i postavljanje unapred definisane sigurne zone. Ako vam dete izađe iz sigurnih zona koje ste unutar aplikacije sami postavili, bićete odmah obavešteni notifikacijom. SOS taster Putem Myki aplikacije možete uneti dva broja koja će automatski biti pozvana kada dete pritisne SOS taster u slučaju da je detetu nešto hitno potrebno. Jednom kada je SOS taster pritisnut, Myki Touch će sam pozivati brojeve mame i tate sve dok ne uspostavi poziv s jednim od brojeva, ili poslati SMS/E-mail notifikaciju ukoliko se to dozvoli.

  Senzor pokreta i kretanja
  MyKi Touch sat poseduje senzore koji informišu roditelje ukoliko je dete skinulo sat sa ruke. Putem pedometra na satu roditelji mogu da prate fizičke aktivnosti deteta.

  Ekran u boji osetljiv na dodir
  MyKi Touch ima ekran u boji na kojem je prikazano - tačno vreme, pristigle poruke, nivo baterije, kao i prečice za pozivanje roditelja jednim dodirom.

  Sadržaj pakovanja: Myki Touch sat, USB kabl, uputstvo za upotrebu,garantni list.

  Garancija: 2 godine

 • Operativni sistem: Above Android 3.0, IOS 6.0
   
  Ekran
  Veličina: 1.22"
  Rezolucija :240x240
  Tip: TFT
  Ekran osetljiv na dodir
   
  Komunikacija
  2G GSM Support
  GSM sim card
  3G Support
  GPS Trostruki system pozicioniranja GPS+GPRS+LBS
   
  Micro USB
   
  Zvucnik 8/0.8W x 1
   
  Baterija 480 mAh
   
  SIM kartica: Micro
  Dimenzije 47 х 37 х 17 mm
  Težina 43 g
   
  Dostupne boje: žuto-crvena, zeleno-plava
 • Besplatna isporuka na kućnu adresu

Prodajna mesta

Najnoviji komentari