Stilmetal peć na pelet Simple 12 KW

Stilmetal peć na pelet Simple 12 KW
120.960,00 RSD
134.400,00 RSD
Popust za gotovinu (na crvenu cenu):  10.00%

Kamin na pelet - SIMPLE 12

Kamin na pelet samostojeći "Simple 12" je još jedan u nizu proizvoda Stilmetal brenda koji proširuje izbor načina grejanja kako poslovnih tako i stambenih prostora. Kamin radi na principu distribucije toplog vazduha.

Kaminom upravlja vrhunska automatska regulacija koja pruža istovremeno komfor i kvalitet kao i maksimalnu iskorištenost. Regulacija predstavlja središnju elektronsku komponentu i sastoji se iz glavnog kontrolnog modula i kontrolne jedinice sa displejom smještenim na samom telu kamina.

Automatskim prebacivanjem kroz pet različitih režima rada kamin može zadovoljiti potrebe za povećanjem ili smanjenjem željene toplotne energije. Nakon dostignute željene temperature koja se očitava direktno iz prostorije gdje je kamin smešten ili pomoću sobnog termostata (dodatna opcija), kamin smanjuje (modulira) rad sve do potpunog gašenja, te ponovnog paljenja nakon pada zadate temperature.

Samostojeći kamin na pelet je dizajniran samo za drveni pelet i nikakvi drugi energenti se ne smeju koristiti. Poseduje automatski sistem čišćenja pomoću ventilatora unutar kamina. Za vrijeme rada uređaj sa integrisanim izmenjivačem toplote proizvodi toplotu koju zatim ugrađeni ventilator izduvava u prostor. Pelet automatski pada u gorionik, te se potpaljuje električnom potpalom, ovisno o zadatom režimu rada dozator će automatski dodavati količinu peleta.

Kamin posjeduje sigurnosnu zaštitu u vidu temperaturnog limita kada automatski modulira odnosno smanjuje temperaturu.

- Automatska potpala kamina
- Automatski regulisan broj obrtaja ventilatora
- Automatsko čišćenje gorionika
- Automatska modulacija snage gorionika
- Kvalitetan servis i tehnička podrška

TEHNIČKI PODACI:
težina kamina 160kg
toplotna moć 3-12kw
temperatura dimnih gasova cca.160 oC

Garancija: 6 godina

untitled

Komentari   

 
# Zarkica buzdimirovic 04-06-2021 09:59
Da li ovim kotlom moze da se greje Stan od 65m3.Uradjena izolacija spoljnih zidova .PVC stolarija.do Sada grejanje je bilo na pec na drva I odlicno se grejao CEO Stan iz hodnika
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
 

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk