Timsistem Lederata

Timsistem Lederata sa keramikom
38.970,00 RSD
43.300,00 RSD
Popust za gotovinu (na crvenu cenu):  10.00%
:
 • Proizvođač: Tim Sistem
  Model: LEDERATA sa keramikom
  Vrsta: Na čvrsto gorivo
  Dimenzije: 490 x 560 x 950 mm
  Ostalo: Dimenzije ložišta (Š x D x V) mm: 300 x 370 x 370. Nominalna termalna snaga kW: 9. Efikasnost %: 82. Prečnik odvoda dima mm Ø 120
  Osnovne informacije:
  Pruža optimalno i ekonomično grejanje za svaki dom i veoma je lako prenosiva i jednostavna za rukovanje. Dimovodna cev na gornjoj ploči omogućava uštedu prostora.
  Greje zračenjem toplote i strujanjem toplog vazduha. Gornja ploča i vrata ložišta su napravljeni od livenog gvožđa, a ložište od vermikulita i sivog liva.
  LEDERATA je dostupna 6 različitih verzija sa bočnim stranicama od keramike. Poseduje visoku energetsku efikasnost i optimalnu toplotnu snagu uz minimalnu potrošnju.
  Veliko ložište je obloženo šamotnim ciglama na bokovima i sivim livom sa leđne stranei skokovi temperature ne utiču negativno na konstrukciju peći, a kvalitet dimnih gasova je izuzetno visok zbog visokih temperatura u ložištu. Mogu se koristiti drvene cepke i do 35cm, a ukoliko ih postavljate diagonalno i od 40cm.
  Pepeljara je laka je čišćenje a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište.
  Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo.
  Kontrola dotoka primarnog vazduha u ložište nalazi se na donjem delu vrata ložišta.
  Prostor za odlaganje drveta i opreme za čišćenenje peći ispod ložišta.
  Konstrukcija je od čeličnog lima i sivog liva.
  Vrata i staklo su pažljivo zaptiveni vatrostalnom bezazbestnom vrpcom.
  Ukoliko vrata imaju i ugrađenu samozatvarajuću oprugu, peć se može montirati i na dimnjak na kome su i druga grejna tela.
  Kontrolom dotoka vazduha postižu se kvalitetni dimovodni gasovi i optimalna efikasnost i snaga

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk