Stilmetal Eco Smart 35 KW

Stilmetal Eco Smart 35 KW
349.920,00 RSD
388.800,00 RSD
Popust za gotovinu (na crvenu cenu):  10.00%

Čelični toplovodni kotlovi "Stilmetal" su namenjeni za grejanje stambenih i poslovnih objekata, kao i velikih proizvodnih hala, bilo kao osnovni ili alternativni izvori toplote. U osnovni su predviđeni za loženje čvrstog goriva ali i lož ulja i peleta (sa jednostavnim dodatkom gorionika i automatike), u temperaturnom režimu 90/60 C. Ložišni i konvektivni deo kotla su izrađeni od visoko-kvalitetnog kotlovskog lima debljine 5 mm i spojeni su savremenoom tehnologijom rezanja i zavarivanja čime se obezbeđuje visoka pouzdanost u radu kao i dug vek kotla.Vrata za loženje su dovoljno velika tako da omogućuvaju loženje krupnijih komada ogreva. Kotao je dobro toplotno izolovan staklenom vunom u kvalitetno izrađenoj limenoj oplati jednostavne i praktične montaže, koja se isporučuje posebno uz kotao. Montaža i puštanje u rad samog kotla su jednostavni, a priključci su standardni. Ispitivanje svakog kotla na curenje je dvostruko i vrši se na specijalnim napravama i uređajima. Kotao Stilmetal zadovoljava sve evropske standarde i norme proizvodnje kotlova za centralno grejanje.
Specifikacije i detalji

Vrsta     Kotao na čvrsto gorivo
Nominalna toplotna snaga     35 kw
Veličina ložišta     Otvor gornjih vrata: 410/290 mm; Otvor donjih vrata: 410/330 mm
Širina     tela kotla: 62 cm
Boja     Siva
Ostalo     Masa: 305 kg, Maksimalna radna temperatura: 90°C, Maksimalni radni pritisak: 2.5 bara, Dubina: 72cm, Visina: 126cm, Maksimalna dužina cepanice: 50cm, Sadržaj vode u kotlu: 105

 

STILMETAL eco Smart je potpuno jedinstveni kotao na pelet na tržištu i daje maksimalan ugođaj pri zagrevanju Vašeg doma. Smart Heating Tehnology, kako i sam naziv nove serije kotlova govori, postavlja potpuno nove, više standarde na području tehnike grejanja, kao i dizajna. Već na prvi pogled se može videti da se radi o moderno dizajnirom proizvodu koji će zadovoljiti kriterijume korisnika širom sveta, kao i izražena kompaktnost iz dva dela, što olakšava samo unošenje u prostor kotlovnice. Kotlovi su izrađeni od 5 mm kotlovskog lima i napravljeni najsavremenijim tehnologijama unutar pogona LAFAT KOMERC-a  u Kalesiji.

Zbog izuzetnog kvaliteta izrade, smart tehnologije, ovi kotlovi imaju garantnu opciju i do 6 godina na curenje, a 2 godine na električne delove. Stilmetal eco Smart je prvi potpuno automatizovani kotao u Bosni i Hercegovini čiji je projekat i tehnologiju razvio upravo LAFAT KOMERC doo. Sa novim kotlom svim korisnicima se osigurava visok stepen iskorištenja od 96%, automatsko čišćenje gorionika, konvektora i komore za sagorijevanje u spremnik za pepeo, koji se jednostavno iznosi i kada je kotao u radu. Sve navedene prednostima čine ga "pametnim kotlom" koji zaslužuje biti u samom evropskom vrhu po kvaliteti i načinu rada.

Razlika serije kotlova "Smart" od običnih kotlova:

    Potpuno moderan dizajn
    Kompaktanost kotla (sastoji se iz dva dijela, Kotao + Spremnik)
    Potpuno automatska potpala i loženje
    Jedinstveno automatsko čišćenje i izbacivanje pepela u spremnik van kotla
    Garantovana potpala kotla, zbog jedinstvenog sistema čišćenja gorionika
    Veliki spremnik za pelet (cca 120 kg)
    Toplotni izmenjivač sa pomičnim turbulatorima i maksimalnim iskorištenjem 96%
    Automatski regulisan broj obrtaja ventilatora
    Kvalitetna regulacija za upravljanje kotlom sa "touch" upravljačkim display-om
    Čišćenje kotla samo na kraju sezone
    Posebno izrađen spremnik za skoro nečujan rad kotla.

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk