Stilmetal Eco Smart 50 KW

Stilmetal Eco Smart 50 KW
389.990,00 RSD

Potpuno nova serija kotlova STILMETAL Smart. Prvi potpuno automatizovani kotao na pelet serije "Smart" nudi potpuni nova tehnička rešenja i maksimalan komfor pri zagrejavanju Vaših domova. Smart kotlovi osim automatske potpale i doziranja goriva, imaju i automatsko čišćenje gorionika bez bilo kakvog pribora za čšćenje, te sav pepeo pada u za to predviđenu posudu izvan kotla.


Vrsta     Kotao na pelet
Nominalna toplotna snaga     50 kw
Veličina ložišta     (ŠxDxV): 57 x102x167 cm
Širina     122 cm
Boja     Siva-crvena
Ostalo     Masa: 570 kg; Radni pritisak: 2.5 bara; Zapremina vode u kotlu: 170 l; Zapremina rezervoara: 170 kg; Visina: 167cm; Dubina: 103cm;

STILMETAL eco Smart je potpuno jedinstveni kotao na pelet na tržištu i daje maksimalan ugođaj pri zagrevanju Vašeg doma. Smart Heating Tehnology, kako i sam naziv nove serije kotlova govori, postavlja potpuno nove, više standarde na području tehnike grejanja, kao i dizajna. Već na prvi pogled se može videti da se radi o moderno dizajnirom proizvodu koji će zadovoljiti kriterijume korisnika širom sveta, kao i izražena kompaktnost iz dva dela, što olakšava samo unošenje u prostor kotlovnice. Kotlovi su izrađeni od 5 mm kotlovskog lima i napravljeni najsavremenijim tehnologijama unutar pogona LAFAT KOMERC-a  u Kalesiji.

Zbog izuzetnog kvaliteta izrade, smart tehnologije, ovi kotlovi imaju garantnu opciju i do 6 godina na curenje, a 2 godine na električne delove. Stilmetal eco Smart je prvi potpuno automatizovani kotao u Bosni i Hercegovini čiji je projekat i tehnologiju razvio upravo LAFAT KOMERC doo. Sa novim kotlom svim korisnicima se osigurava visok stepen iskorištenja od 96%, automatsko čišćenje gorionika, konvektora i komore za sagorijevanje u spremnik za pepeo, koji se jednostavno iznosi i kada je kotao u radu. Sve navedene prednostima čine ga "pametnim kotlom" koji zaslužuje biti u samom evropskom vrhu po kvaliteti i načinu rada.

Razlika serije kotlova "Smart" od običnih kotlova:

    Potpuno moderan dizajn
    Kompaktanost kotla (sastoji se iz dva dijela, Kotao + Spremnik)
    Potpuno automatska potpala i loženje
    Jedinstveno automatsko čišćenje i izbacivanje pepela u spremnik van kotla
    Garantovana potpala kotla, zbog jedinstvenog sistema čišćenja gorionika
    Veliki spremnik za pelet (cca 120 kg)
    Toplotni izmenjivač sa pomičnim turbulatorima i maksimalnim iskorištenjem 96%
    Automatski regulisan broj obrtaja ventilatora
    Kvalitetna regulacija za upravljanje kotlom sa "touch" upravljačkim display-om
    Čišćenje kotla samo na kraju sezone
    Posebno izrađen spremnik za skoro nečujan rad kotla.

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk