Elnur Gabarron TA peć ECO HHR 40

Elnur Gabarron TA peć ECO HHR 40
98.990,00 RSD
:
 • ECO HHR 40 je termoakumulaciona peć velikog akumulacionog kapaciteta, sa odličnim performansama koja smanjuje račune za struju zbog veoma kvalitetnog izolacionog materijala klase 1 i specijalno dizajniranog akumulacionog jezgra sačinjenog od najkvalitetnijih vatrostalnih opeka koji akumulira toplotu i održava vaš dom toplim tokom čitavog dana.
 • TA peć se puni tokom noći po niskoj tarifi i dostiže 100% napunjenosti za maksimalno 7 sati efektivnog punjenja. Na kontrolnoj tabli možete podesiti vreme tokom kojeg će se TA peć puniti po niskoj tarifi. Korisnik može da prilagodi rad TA peći svojim potrebama za svaki sat u toku jednog dana tokom cele nedelje.
 • TA peć je dizajnirana da oslobodi akumuliranu toplotu po potrebi uz pomoć ventilatora radi brzog zagrevanja prostorije, takođe TA peć će prirodno emitovati nisku količinu „pozadinskog“ grejanja. Uz dodatni grejač za balansiranje temperature za dogrevanje koji se aktivira u slučaju da akumulirana toplota nije dovoljna da bi se postigla zadata temperatura u prostoriji, ova termoakumulaciona peć je najpametniji izbor za efikasno, kvalitetno i štedljivo grejanje vašeg doma. **Grejači za akumuliranje i dodatni grejač za balansiranje nikada neće raditi u isto vreme.
 • Jednostavna za montiranje na sve vrste zidova. Montažu vrše ovlašćeni serviseri iz naše servisne mreže i ona je uključena u cenu.
 • Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača sa obezbeđenim servisom u garantnom i vangarantnom roku.
 • Tehničke specifikacije:
  Snaga grejača za akumuliranje – 3484 W
  Snaga grejača za balansiranje – 1100 W
  Period punjenja – 7h
  Akumulirana snaga ( punjenje 7h) – 24.4 kWh
  Napon – 240 V~
  Frekvencija – 50-60 Hz
  Dužina – 117 cm
  Visina – 76 cm
  Širina – 19.5 cm
  Težina – 183 kg
  Broj opeka 6 kg – 24 kom
  Boja: RAL 9010
  Detektor otvorenog prozora
  Funkcija zaštite od pregrevanja
  EAN13 8432336110962

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk