GoPro Karma Grip

GoPro Karma Grip
44.990,00 RSD
  • GoPro Karma Grip nudi žiroskopsku stabilizaciju za perfektno glatke snimke u kombinaciji sa vašom GoPro kamerom, kao i ugrađene kontrole za uključivanje, snimanje, promenu moda i dodavanje Highlight tagova.
  • Karma stabilizator se može i odvojiti od drške i koristiti na standardnim GoPro montažama ili Karma dronu, za profesionalnu stabilizaciju u pokretu.
  • GoPro Karma Grip predstavlja motorizovani gimbal i u potpunosti je kompatibilan sa GoPro HERO5 Black, dok je za kombinovanje sa modelima GoPro Hero4 Black, GoPro Hero4 Silver i GoPro Hero5 Session neophodan namenski adapter (dostupan je zasebno i njegova cena iznosi $30). Ovaj grip (koji dosta podseća na novi DJI Osmo Mobile) obezbeđuje savršeno tečne snimke tokom kretanja i raznih drugih aktivnosti na otvorenom, kada nije dovoljna ugrađena elektronska stabilizacija, već je potrebno da snimci budu još glađi. Dok se kamerica nalazi na gripu, može se neometano puniti ili se podaci sa nje mogu prebacivati na računar. Treba još istaći da se ovaj grip može držati u rukama ili montirati na GoPro nosač za grudi, ranac, kacigu ili druge proizvode.

Koristimo kolačiće da poboljšamo naš sajt i korisničko iskustvo. Ovde možete saznati više o kolačićima Politika kolačića.

Prihvatam kolačiće sa ovog sajta
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk